Bloch Spitzen aanmeten op locatie

Danswinkel komt bij u langs

bloch spitzen aanmeten op locatie
Bloch Spitzen aanmeten op Locatie

Bent u een dansschool, dansvakopleiding of een dansgezelschap en hebt u minimaal 10 studenten die op spitzen dansen?

In plaats van uw studenten alleen naar de danswinkel te sturen, komen wij voortaan bij u langs. Dit betekent dat de docent tijdens het aanmeten gewoon aanwezig is en ons meteen kan doorgeven wat zijn of haar voorkeuren zijn voor de nieuwe spitzen van de student.

Samen met onze kennis kunnen wij dan het perfecte paar spitzen voor uw leerlingen aanmeten. Danswinkel.nl heeft een breed assortiment aan spitzen van bekende merken als Grishko, Russian Pointe, Bloch en Capezio. Voor ons bezoek aan uw dansschool, nemen wij ook zoveel mogelijk spitzen mee zodat de studenten ze meteen mee naar huis kunnen nemen.

Het naaien van de linten en elastieken kan nogal lastig zijn wanneer het een eerste paar is. Uiteraard geven wij na afloop een uitgebreide uitleg over hoe dit het beste gedaan kan worden.
Mochten wij zien dat de enkels/voeten van een leerling nog niet sterk genoeg zijn en wat extra ontwikkeling nodig hebben, geven wij als extra service een serie met oefeningen mee om de spieren te ontwikkelen.
Al deze accessoires hebben wij uiteraard ook bij ons wanneer we langskomen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer het gaat om het aanmeten van dansschoenen en/of kleding aanschaf voor uw leerlingen, kunnen wij langskomen vanaf een minimum van 10 studenten. Vooraf zullen wij uitgebreid met u bespreken wat uw specifieke eisen zijn en vragen om de kleding- en schoenmaten van de leerlingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we voldoende bij ons hebben, zodat de leerlingen meteen alles mee naar huis kunnen nemen.

Aanmeten van Spitzen

Aanmeten van eerste paar spitzen.

In principe gelden dezelfde regels voor het aanmeten van spitzen op locatie. Vanaf 10 leerlingen kunt u een afspraak bij ons maken. Wij zullen bij elk locatie bezoek langskomen met 2 of 3 spitzen specialisten, die zeer ervaren zijn in het aanmeten van spitzen. Ook zullen wij er uiteraard voor zorgen dat wij voldoende accessoires bij ons hebben zoals linten, elastieken en spitzen tasjes. Na afloop van de sessie zullen wij uitgebreid uitleggen hoe de leerlingen met spitzen om moeten gaan.

Interesse in Danswinkel op locatie?

danswinkel op events

Neem contact met ons op:

Tel: 035-6217111

E-mail: info@danswinkel.nl

Book an appointment with Danswinkel.nl using SetMore