Menu
  •  
  •  
  •  

Bloch Heritage Spitzen S0180L

€ 81,95 (inc 21% BTW)
+
Bloch
€ 81,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Bloch Heritage S0180L is geïnspireerd door de Russische geschiedenis. Een typisch Russisch model spitzen heeft een lage v-vorm waardoor de voet optisch langer lijkt. 

De zool van de Heritage is flexibel en duurzaam tegelijk, waardoor het de ideale schoen is voor repetities en voorstellingen. Ook is dit model geschikt als beginners schoen omdat de student door de lage box goed op en af kan leren rollen.

De platte plooien zorgen voor een breed oppervlak en betere stabiliteit tijdens het dansen. Ook zit er in de box een klein kussentje die als schokdemper werkt en ook voor extra comfort zorgt. 

Verkrijgbaar in verschillende breedtematen.

X = Smal (B)

XX = Gemiddeld (C)

XXX = Breed (D)

 

Let op! Bestel alleen spitzen online wanneer u hetzelfde model al eerder gehad hebt. Maak anders hier een afspraak om spitzen aan te laten meten bij ons in de winkel. 

Recente bestelling: 16 min geleden
Uit: Warmenhuizen

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom