Menu
  •  
  •  
  •  

Bloch Demi Pointe Shoe S0135L

€ 64,95 (inc 21% BTW)
+
Bloch
€ 64,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Bloch S0135L is een demi-pointe spitz. Deze schoenen zijn niet bedoeld om echt mee op spitzen te dansen, maar als oefenschoen voordat het echte werk begint. De lederen zool bevat geen lijm, net als een traditionele spitz, maar geeft wel weerstand waarmee de kracht in de voeten en enkels opgebouwd zal worden. 

De voorgevormde box is iets zachter dan een traditionele spitz en is perfect om de danseres te laten wennen aan het gevoel van spitzen. De royale box geeft voldoende ruimte voor de tenen en er kan eventueel een teenbeschermer gedragen worden.

Deze Bloch Demi Pointes helpen de danseres om kracht op te bouwen door de voet weerstand te bieden wanneer deze op relevé staat. Hierdoor worden de voeten getraind en voorbereid op echt spitzen werk. De weerstand van de leren zool zorgt voor er geen kracht verloren gaat als de Demi Pointe wordt gedragen.

De gebogen box is hetzelfde gevormd al spitzen, maar is iets zachter en niet bedoeld om de danseres te ondersteunen wanneer zij op pointe staat. De royale ruimte in de box zorgt ervoor dat de voet diep in de balletschoen kan worden geschoven. Linten en elastiek zijn apart verkrijgbaar

Op zoek naar spitzen? Wij adviseren om spitzen professioneel te laten aanmeten. Maak hier een spitzen pasafspraak.

Recente bestelling: 53 min geleden
Uit: Den oever/oosterland

-5% Welkomstkorting
Ontvang korting op uw eerste bestelling.
Kortingscode in kleine letters: welkom