Ballet

Balletkleding 

Download de Kortingsbon van Danswinkel Amsterdam

Als je begint met ballet, is het handig om te weten wat je precies nodig hebt. De basic balletoutfit bestaat uit een balletpakje, een maillot en een paar balletschoentjes, maar daarnaast zijn er nog veel meer spullen te krijgen voor ballet. Danswinkel.nl heeft diverse balletartikelen zoals ballet unitardsballet tutu’s en balletaccessoires.

Balletpakjes zijn onmisbare basics. Ze zijn overal mee te combineren, en zijn te verkrijgen in uiteenlopende maten en soorten. In onze balletpakjes collectie vindt u balletpakjes met of zonder mouwen, van basic tot apart. Ook zijn de balletpakjes te verkrijgen in diverse kleuren zoals zwart, rood, roze, wit en blauw. Daarnaast hebben we verschillende balletrokjes. Ook deze zijn verkrijgbaar in verscheidende maten en soorten. Zo hebben we de keuze uit doorzichtige rokjes, ondoorzichtige rokjes, tutu’s en nog veel meer. Verder bieden wij ook balletpanty’s aan van onder andere Rumpf en Papillon.

Voor beenwarmers kunt u ook bij ons terecht. Van het merk Intermezzo hebben wij verschillende soorten balletbeenwarmers, en het merk Harmonie levert beenwarmers, gemaakt van een uitzonderlijk zachte stof. Uiteraard zijn deze beenwarmers in verschillende kleuren verkrijgbaar. Beenwarmers kunnen erg handig zijn bij het dansen, omdat ze de spieren warm houden en zodoende de kans op blessures verminderen.

Naast balletkleding verkopen we ook balletschoenen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten balletschoentjes met verschillende zolen, zowel splitzolen als hele zolen. We werken met verschillende merken die onze balletschoenen leveren, waaronder SoDanca, Papillon en Capezio. Natuurlijk zijn de balletschoenen in diverse kleuren te krijgen. Ook maken we onderscheid tussen leren, satijnen en katoenen balletschoentjes. Bovendien kunt u bij ons ook spitzen kopen van het merk Capezio. Overigens hebben we ook balletaccessoires zoals haarnetjes en tassen. Kortom: voor al uw balletspullen kunt u bij Danswinkel.nl terecht!